Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele american Donald Trump a reiterat că Statele Unite se angajează într-un conflict deschis împotriva teroriştilor din Afganistan, dând de înţeles că va trimite mai multe trupe, potrivit Reuters. Pe de altă parte, talibanii au avertizat că Afganistanul va deveni "un cimitir pentru armata SUA" dacă șeful administrației de la Washington nu-și va retrage trupele.

Într-un discurs de aproximativ 20 de minute, Trump a promis o campanie militară intensificată împotriva insurgenţilor talibani care au câştigat teren în faţa guvernului afgan, susţinut de SUA.

"Nu vrem să construim o naţiune din nou. Vrem să ucidem terorişti. Consecinţele unei ieşiri rapide din Afganistan sunt atât previzibile, cât şi inacceptabile. O retragere grăbită ar crea un vid pe care teroriştii, inclusiv ISIS şi al-Qaeda, l-ar umple instantaneu", a spus Trump.

Integral pe România LiberăComentarii

Marsh in MORTII mamai voastre de americani CREMENALI si IMPUTITI !!! Atat va f.u.te. pe voi grija câde binele cetateanului afgan , ....... de numai numai. In realitate PETROLUL va bantuie pe toata fata pamantului!!!

22 august 2017 15:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.