Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liberalii nu a renunţat la dorinţa de a trânti Guvernul PSD-ALDE şi pregătesc o moţiune de cenzură împotriva cabinetului condus de Mihai Tudose, pentru sesiunea de toamnă. Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că mai mulţi parlamentari din partidul lui C.P. Tăriceanu ar urma să întoarcă armele împotriva puterii.
Liberalii au anunţat, ieri, că vor încerca să trântească Guvernul Mihai Tudose, prin moţiune de cenzură, în sesiunea parlamentară care începe la 1 septembrie. Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat că poartă discuţii cu mai mulţi parlamentari din ALDE, pentru susţinerea moţiunii, fără a preciza cu cine anume negociază. „Vom depune moţiunea de cenzură, dar o vom depune când vom avea cele mai mari şanse de a obţine maximum de voturi în Parlament, împotriva Guver­nului Tudose. Sesiunea asta. Nicio sesiune fără moţiune, este un slogan care a fost lansat de un liberal”, a spus Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, care a avut loc la Parlament.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

nae Voi insisi sunteti tradatorii doctrinei liberale , intovarasindu-va cu pedeleprele basiste si distrugand partidul !

22 august 2017 17:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.