Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liviu Dragnea consideră că percheziţiile la cât mai multe firme sunt "un lucru bun", pentru că ar putea duce la închiderea acestora şi implicit la loc pe piaţă.

Întrebat cum vede percheziţia DNA la Tel Drum, Dragnea a spus: "N-o văd pentru că n-am fost acolo, dar cred că ăsta e un lucru bun să se facă percheziţii la cât mai multe firme, poate încet-încet o să se închidă aceste firme şi lăsăm loc pe piaţă la alţii".

"Nu ştiu cine e vizat, cine nu e vizat, în ce a constat percheziţia, nu ştiau dacă au percheziţionat şi porcii dar, mă rog, e o anchetă în curs, habar n-am ce e acolo. (...) Orice om poate fi anchetat din România", a adăugat Dragnea, aflat într-o vizită la Călăraşi.

Directorul societăţii Tel Drum, Petre Pitiş, s-a prezentat marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a participa la desigilarea sistemelor informatice ridicate în urma percheziţiilor efectuate de anchetatori.

Întrebat de jurnalişti la intrarea în DNA dacă s-a prezentat pentru a lua parte la percheziţiile informatice, Petre Pitiş a răspuns: "Da. Despre dosar nu pot să vă spun nimic. Dacă vreţi, vă spun despre firmă. Îmi aparţine mie. La percheziţie s-au găsit documentele cu care eu am cumpărat acţiunile, pachetul majoritar al acţiuni. Şi dintr-o firmă care plătea regulat 20 de milioane la bugetul consolidat de stat putem să ajungem la o firmă la care va trebui să plătească statului 10 milioane de lei ajutor de şomaj, în urma unor acuzaţii. (...) Pachetul majoritar al acţiunilor este al meu".

Petre Pitiş a mai precizat că nu există o relaţie personală între el şi Liviu Dragnea şi nici nu l-a întâlnit.

DNA anunţa, pe 18 august, că Societatea Tel Drum SA şi reprezentanţii acesteia - Petre Pitiş şi Mircea Vişan - au fost puşi sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de folosire sau prezentare, cu rea-credinţă, de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene.


Comentarii

22 august 2017 23:08 Ai revenit spurcaciune cu comentariile tale de idiot debil?

23 august 2017 3:17

Moarte Psd-ului fuck un aple la TOȚI HOMO-”corporatiștii”-LGBT-ORL & la TOATE ”corporatizdele” EURO-clitoidiene să vomeze / voteze că nu e bine ca ”cetățenii” (adică EURO-iobagii, n.m.) să știe ei ce ”bănci” (adică ce organizații criminal-financiare organizate, n.m.) au sau nu profit, că vine ”benkraanul” + ”Încălzirea Gloabelor” și se supără ăștia pe noi și fug cu banii în Coasta de Fildeș / de Cioloș !!! Cu respect, MP

22 august 2017 23:08

nae @moarte psd-ului , sa ne sugi pula la toti !

22 august 2017 14:37

printre picioare Dragnea-puscarie pe viata intre homosexuali ! Craciun fericit !

22 august 2017 13:49

Moarte Psd-ului errata,,,vaca ta de mult ,,ci de muls

22 august 2017 13:47

Moarte Psd-ului Te Drum a fost vaca ta de mult imputit de puscarias ce esti,,,,faci pe prostul ca nu ai avut nimic cu acea firma dar contractele cu statul ca ai fost sef la CJ si apoi la min dezv,, cine le-a dat la Te Drum si tu care incasai comisioane de la ei pt fiecare contract,,tu ne crezi pe toti prosti sa te credem cum minti,,,,te au crezut imputiti de pensionari comunisti care te au voatat cu Psd hoti si penali tai,,ca le maresti pensiile ,,,cand colo va ati marit voi imputiti de pearmantari pensi speciale si la militieni sa va apere in caz de o alta revolutie,,,,

22 august 2017 13:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.