Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut, luni, revocarea liberării condiţionate a lui Gheorghe Becali, întrucât acesta l-a ameninţat pe directorului Penitenciarului Jilava, închisoare în care se află vărul său, Victor Becali.

"Uitaţi-vă la lege. Cerem ce vrem în ţara asta, în lumea asta? Să îmi arate în lege unde pot cere asta. Eu nu comentez prostii. Astea-s prostii. La mine s-a terminat termenul pentru liberare condiţionată", a declarat, pentru MEDIAFAX, George Becali.

Reacţia patronului FCSB vine după ce Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut, luni, revocarea liberării condiţionate întrucât Gigi Becali l-a ameninţat pe directorului Penitenciarului Jilava, închisoare în care se află vărul său, Victor Becali.

Integral pe MediafaxComentarii

Eu stiam ca sindicatele apara drepturile SALARIATILOR Nu sa faca politica ori sa restrictioneze drepturile altor cetateni. Aceste sindicate se consideara ”o anaxa la DNAN”?

22 august 2017 14:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.