Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Relu Fenechiu a ieșit din pușcărie cu o mașină mai șmecheră decât cea cu care intrase. Cât timp a stat jos, afacerile i-au mers bine. La fel ca Dan Voiculescu, s-a eliberat mai devreme și a rămas și cu ce a furat. Proaspăt ieșit din închisoare, Relu Fenechiu s-a dus la sărbătoarea folclorică „Sipetul Bunicii” din comuna Rediu din Iași, unde le-a vorbit celor prezenți despre responsabilitate. Ca om cu o anumită experiență, le-a recomandat colegilor săi politicieni „să realizeze lucruri pentru oameni”.

Diferența dintre un politician și un om normal este obrazul. Doar un nerușinat poate să facă ceea ce a făcut Relu Fenechiu. Gros obraz trebuie să ai ca, după ce ai făcut pușcărie pentru că ai furat de la oameni, să ieși și să le dai lecții acelorași oameni.

Integral pe RepublicaComentarii

A greșit oare autorul articolului? Evident că nu. Dar unii postaci comentează polemizând aiurea, dar de fapt nici ei nu știu ce. Păi nu e de condamnat lepadatura de Relu Fenechiu atât pentru hoția și potlogăria lui ilegală care l-a trimis la ocnă, dar și pentru că s-a suit acolo pe scenă? Ce mă miră e că secătura de Relu Fenechiu nu a urcat pe scenă îmbrăcat în zeghea de ocnaș pentru a fi mai relevant în borâtura lui de discurs ținută ălora de la sat. Imbecilul ăsta de Relu Fenechiu nu e decât un grohăitor din cocina din care Crin Antonescu a ales niște miniștri de tot căcatul, în loc să caute niște profesioniști capabili, Antonescu a preferat să dea o palmă la un căcat mare care a avut ca rezultat un guvernoi de incompetenți și de idioți sadea. Te pomenești că lepadatura de Relu Fenechiu o să vrea să revină în politica românească activă. Motiv pentru care la final o să îl recompensez pe acest Relu Fenechiu cu o mUE!

23 august 2017 3:34

@16:47 Ei, taci! Cum rasar soroseii din cort cand simt ca e vorba de ei! Baieti simtiti si crestati imprejur...

22 august 2017 18:57

@22 august 2017 15:14 Tu nu esti Jegulecu n+1. Esti pur si simplu o JIGODIE. Dupa cum gandesti nu poti fi mai mult. Faci umbra pamantului degeaba.

22 august 2017 16:47

Socotitorul Cu asemenea indivizi, dar mai ales cu cei care-i promveaza si care ne demonstreaza ca n-au nicio intentie sa se "indrepte pe calea cea buna" tara n-are nicio sansa. Concluzia Prostimii ( care nu-i chiar atat de proasta, doar la vot le ia Dumnezeu mitile) este ca tara asta va ramane CORUPTA. Atat si nimic mai mult. Fiecare FURA cat POATE!!! Evident ca unii pot mai mult dect altii.

22 august 2017 16:43

Negrutiu Obsedatu, sau Negrutiu Posedatu? Bai pulica de rom, zis si Negrutiu, iti exersezi pixul cu speculatii caznite pentru ca te-ai naravit la bani acordati cu larghete ca sa scrii impotriva a tot ce misca in sens national si stanjeneste interesele celor ce jefuiesc cu adevarat Romanica. Ar trebui ca pe voi toti de la „Republica” sa va cheme Jegulescu 1, Jegulescu 2, ... Jegulescu n

22 august 2017 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.