Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Dragnea și PSD sunt disperați după bani. Și acum nu vorbesc doar de averile personale. Au nevoie de bani și la buget (de acolo se alimenteaza si averile lor). Nu doar pentru 2017 dar mai ales pentru 2018 și 2019,” scrie senatorul PNL, Florin Cîțu pe contul său de Facebook.

„La începutul anului, cu greu şi cu înjurături printre dinţi, s-au abţinut să nu “amâne” reducerea TVA de la 20% la 19%, eliminarea taxei pe construcţii speciale şi a supraaccizei pentru combustibil. Știau foarte bine că au nevoie de bani pentru a susţine promisiunile electorale. Promisiuni care doar cheltuiesc bani din buget şi nu aduc nimic în economie. Presiunea societăţii a fost aşa de mare că au renunţat. Doar pe moment.”, mai scrie senatorul PNL.

„Dupa câteva luni au înţeles că ţara nu-şi permite din taxele actuale să plătească tâmpeniile, subvenţii şi creşteri de cheltuieli, din programul de guveranare. Au aruncat la gunoi programul de guvernare din campania electorală şi au venit cu unul nou după discuţiile cu echipă PSD de la BNR (Georgescu, Voinea, Gherghina)”, continuă Cîţu.

Integral pe CapitalComentarii

jigodiile din PNL=PDL=PD sub ”bagheta” lui BLAGA INTR-O SINGURA NOAPTE AU schimbat TOTI prefectii. Atunci cum a fost? Oare nu este acelasi lucru?

22 august 2017 14:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.