Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor solicită revocarea liberării condiționate a lui Gigi Becali.

Potrivit digi24.ro, decizia a venit după ce Becali l-a amenințat într-o emisiune de televiziune pe directorul Penitenciarului Jilava care nu a aprobat o învoire pentru vărul său, încă deținut, Victor Becali.

”Luni, 21 august 2017, am solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legătură cu amenințările pe care fostul deținut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a reunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

UNFORGIVEN PPS: Purtand o totala antipatie clanului Becali, datorata faptelor si atitudii lor, nu pot sa nu remarc ca de fapt sindicatele sunt cele care il ameninta in clar si public, pe Gh. Becali, ca daca nu-si tine gura, va fi reintemnitat la Jilava.

22 august 2017 11:13

UNFORGIVEN Nu discut aici veridicitatea acuzelor si amenintarilor guralive transmise sau nu prin mesajele in cauza. Dar intreb, ce cauta sindicatele penitenciarelor in aceasta actiune? Adica institutia in sine, ANP, sau persoana amenintata, nu are taria sa actioneze singura si se ascunde in spatele sindicatelor ? Adica de ce sa-si pericliteze functia de conducere si sa provoace o ancheta interna, o actiune in instanta sau doamne fereste, inca o comisie parlamentara. Pe cand asa, bagam sindicatele in fata, personajul colectiv, pe care il vor rasplati ulterior. PS: Si in acest caz, se confirma complicitatea existenta in toate unitatile bugetare, intre conducere si sindicate.

22 august 2017 10:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.