Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Atmosferă ciudată în Bucureşti. Plouă după câteva săptămâni de caniculă, bate vântul. Bate şi prin tribunele stadionului Dinamo, acolo unde doar câteva sute de suporteri au venit să vadă meciul cu Sepsi. Startul e prost, mai prost decât se aşteptau cei care l-au văzut pe Contra luându-se la trântă cu cei cu bani în sezonul trecut, însă 400 de spectatori? 400? Avem fotbalul pe care îl merităm şi nu merităm multe. Pe teren e aproape la fel de sinistru ca în tribune. Sepsi prinde curaj şi, cu Patrick Petre care are nişte apucături de fotbalist atunci când iese de la ”păcănele, oaspeţii îşi încearcă norocul cu o apărare care cu Katsikas în centru nu inspiră siguranţă. Pilibaitis e aproape de surpriză, dar benzina sponsorului de pe şorturi se termină repede.

Dinamo are mingea la picior, beneficiază şi de faptul că Sepsi nu se apără aglomerat, aşa cum i-a fost făcută reclama. Centrare în faţa porţii. Una, două, dar Bawab şi-a pierdut apucăturile de vârf de când se numără printre cei care iau loc în lojă. Salomao nu se descurajează, dar pasează prea târziu fix atunci când Bawab părea că s-a demarcat perfect. Iordanianul e enervant pentru puţinii fani şi atunci când, după un şut blocat al lui May, reia spre poartă cu un şut rahitic, cu latul. Sepsi nu mai există pe final, renunţă la orice pretenţie ofensivă, şi se apără oarecum forţată de şarjele dinamoviste purtate pe benzi. Prea puţini fani, prea puţin fotbal.

Un penalty ciudat, cheia meciului

Exprimarea fotbalistică a lui Sepsi după minutul 46 e îngrozitoare. Chiar şi celebrul ”lungă şi pe a doua” pare prea simandicos, prea complex pentru ce joacă oaspeţii. Dar au argumente, un punct e uriaş. E greu de crezut că îl pot obţine, Dinamo se apropie tot mai tare de o poartă baricadată, chiar dacă finalizarea e o problemă uriaşă. Cum să nu fie atunci când Costache îl poate face pe Rivaldinho marcator, dar pasa lui nu ajunge la atacant ci se opreşte, incredibil, în sigurul fundaş care putea să blocheze faza?

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.