Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Elek Levente, preşedintele interimar al USR, a declarat pentru „Adevărul“ că organizaţia Caraş-Severin solicită convocarea Consiliului Politic al partidului pentru a analiza referendumul intern, care a decis că USR trebuie să se poziţioneze pe tema familiei tradiţionale. Consiliul Politic a mai întors un vot pe această temă în favoarea lui Nicuşor Dan. Ce ascunde acest plan.


Surse din conducerea USR au declarat pentru „Adevărul“ că zilele trecute o filială a strâns semnături pentru a convoca, la începutul lunii septembrie, Consiliul Politic (CP), al doilea for în ierarhia partidului după Congres. Contactat de „Adevărul“, preşedintele interimar al USR, Elek Levente, a confirmat informaţia. „Da, este adevărat. Aştept să văd dacă a fost întrunit cvorumul de convocare. Sunt necesare 37 de semnături de la membrii CP pentru a se convoca şedinţa“, a declarat Elek Levente. Surse din USR susţin că până luni după-amiază erau strânse 48 de semnături, deci cvorumul e deja întrunit.

Întrebat cum a motivat filiala Caraş-Severin necesitatea unui Consiliu Politic în septembrie, în condiţiile în care partidul abia a trecut printr-un referendum intern, iar în luna octombrie va avea loc Congresul pentru alegerea unui nou preşedinte, Elek Levente a spus: „Sunt mai multe puncte pe ordinea de zi, printre care şi analiza rezultatului de la referendumul intern pe tema familiei tradiţionale“.

Oamenii fideli lui Nicuşor s-au mobilizat
Întrebat dacă rezultatul consultării interne ar putea fi schimbat prin votul CP, preşedintele interimar al USR a răspuns: „Nu văd cum ar putea fi schimbat sau anulat, din moment ce au votat direct membrii de partid, nu delegaţii. Ar fi o greşeală enormă. Cei din Caraş-Severin se gândesc, probabil, să pună în discuţie direcţia pe care ar trebui s-o ia partidul după acest referendum. Eu nu văd altceva“.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.