Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liberalii iau în calcul să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei şi intenţionează, de asemenea, să audieze în Parlament mai mulţi miniştri din Guvernul Tudose, printre care şi pe cel al Finanţelor, despre care preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că trebuie "să dea seamă pentru ce s-a întâmplat în primele şase luni ale anului în materie de execuţie bugetară”.


"Cu siguranţă ne gândim (la o moţiune simplă - n.r.). Se pare că pe furiş, noaptea ca hoţii a devenit un mod de lucru pentru Guvernul Tudose şi pentru miniştrii Guvernului Tudose. Ministrul Educaţiei, sindicalistul habarnist pe numele lui Liviu Pop, a operat la fel. Vineri, la ora 22.00, a trimis nişte faxuri în 13 judeţe prin care a demis 13 inspectori generali şcolari, care practic îşi dobândiseră poziţiile respective în urma unor concursuri organizate de Ministerul Educaţiei, având contracte de management pe perioade de 4 ani. În spatele acestor demiteri se ascunde un lucru care, după opinia mea, nu a fost sesizat, dar pe care noi îl arătăm cu degetul. Aceşti inspectori generali şcolari au fost demişi pentru că au refuzat să asculte ordinele baronilor PSD din judeţele respective, care le-au solicitat ca la concursurile pentru directorii de şcoli să pună toţi PSD-iştii fără pregătire, fără experien'ă managerială şi competenţă profesională să-i pună directori de şcoli în cadrul concursurilor pe care le organizează inspectoratele şcolare. PSD urmăreşte ca un fir roşu să-şi pună cadrele politice, clientela politică lipsită de profesionalism în poziţiile de directori de şcoli”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, luni, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.