Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Filmările pentru cel de-al optulea sezon al serialului "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor"), care va fi și ultimul din această producție realizată de postul de televiziune HBO, vor începe în luna octombrie a acestui an, conform unui anunț făcut de actorul Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister, într-un interviu pentru site-ul Collider.com, în starul danez care își promovează cel mai recent film al său, "Shot Caller", informează IMDB.

"La început, am știut ce se va întâmpla în primele trei sezoane. După aceea, am aflat ce se întâmplă sezon cu sezon. Primim scenariile cu aproximativ o lună înainte de începerea filmărilor și așa aflăm ce urmează să se întâmple în respectivul sezon. Încă nu știu cum se vor desfășura lucrurile în următorul sezon. Începem filmările în octombrie, așa că poate peste câteva săptămâni o să primim scenariile și voi afla. Sunt extrem de curios", a mărturisit actorul.

Deși Nikolaj Coster-Waldau nu știe la ce să se aștepte de la ultimele episoade ale serialului "Game of Thrones", declarația sa are darul de a-i liniști pe fanii personajului Jaime Lannister, întrucât acesta va apărea și în sezonul al optulea, în pofida numeroaselor pericole prin care trece în cel de-al șaptelea sezon, difuzat în această perioadă de postul HBO.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.