Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Ceea ce reprosez acestui guvern este ca ramane cu aceeasi mentalitate, si anume aceea de a distribui resurse pe care nu le are in loc sa puna la cale o politica economica care sa asigure cu adevarat dezvoltare. Uitati-va ce se intampla! Gradul de indatorare a crescut in sase luni cu doua puncte procentuale. Inseamna aproape patru miliarde de euro datorii in plus, iar ritmul de creditare este ingrozitor de mare, pentru ca nu este resursa financiara pentru a face platile pe care ei le-au generat prin legile pe care le-au adoptat. Exista, la primele sase luni, un deficit bugetar de 6,2 miliarde, necaracteristic", a afirmat Orban.

"Din zece ani de zile este nivelul cel mai mic de investitii publice care a existat. S-au investit sase miliarde in sase luni. Este jenant, in conditiile in care Romania are, in primul rand, nevoia de dezvoltare a infrastructurii", a precizat Ludovic Orban.


Comentarii

LUP Dle. Orban, vorbesti de funie in casa spanzuratului - care, sunteti chiar voi PNL, infestat cu paduchii pdl/basescu ! Cand guvernul blestemat, de sinistra amintire - PDL&Boc&Basescu, au transferat prin ANRP, miliarde Euro in conturile unor borfasi (Popoviciu, Videanu, Cocos, Udrea) complici ai Javrei, atunci, nenorocitii de PDL-bashinoshi, au avut "resurse" ?! Pentru "resurse", Javrele pdl-borfase (actualii tovarasi de partid ai PNL), au taiat la sange veniturile romanilor, au anulat orice investitite si, au distrus Tara pe termen lung. Noroc cu guvernul PSD, care, au inchis robinetul cu banii publici, pt conturile in banci straine ale borfasilor pdl/pnl.

20 august 2017 20:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.