Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, care va începe pe 28 august, ar putea fi animat de prezenţa Mariei Şarapova.


Organizatorii de la US Open au decis să-i ofere rusoaicei, aflate acum pe locul 148 în lume, un wild card, decizie previzibilă măcar în contextul în care, după cum se ştie, Şarapova trăieşte de aproximativ 20 de ani în America. Astfel, jucătoarea de 31 de ani revine la un turneu de Grand Slam după aproape doi ani, ultimul fiind Australian Open 2016, turneu la care a fost depistată cu Meldomiun şi după care a fost suspendată 15 luni. Cea mai bună performanţă a rusoaicei la turneul de la New York a fost în 2006, când a câştigat competiţia, după o finală cu Justine Henin. Rusoaica a jucat 8 meciuri în acest sezon, din martie până la început lui august, când a fost eliminată în turul doi de la Stanford, de Lesia Tsurenko. Şarapova a primit un wildcard şi la turneul de la Cincinnati, dar s-a retras din cauza unei accidentări.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.