Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a declarat vineri, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, că din pădurile statului vor fi asigurate, pentru această iarnă, circa 4 milioane metri cubi de lemn de foc pentru populație, cantitate care acoperă, însă, doar o cincime din necesar.

Doina Pană a organizat la Bistrița o dezbatere cu tema valorificării masei lemnoase din pădurile proprietate publică, la care au fost prezenți reprezentanți ai Romsilva, ai administratorilor de păduri, ai producătorilor de mobilă și ai Consiliului Concurenței.

Integral pe AgerpresComentarii

Fă Doina, ce faci fă? Madam ministru are doleanța de a fi totdeauna fotogenică. Pentru că ori de câte ori e într-o imagine de poza, madam ministru rânjește frumos la obiectivul aparatului de fotografiat, chiar dacă nu e în primul plan al imaginii. O fi având mania selfie-urilor? În rest e fată bună, nu vrea să zică nimic rău, a rânjit și-n imaginile cu plagiatorul Ponta care o întrebase ce faci fă Doina, acum rânjește în imaginile cu Grindeanu și Tudose, că deh, e mai bine să rânjești la aparatul de fotografiat decât să plângi de bătaia de joc administrată pulimii lui Adrian Năstase, pardon boborului. Fără alte comentarii!

19 august 2017 21:42

Lica Tanti ministreasa, dar pe austrieci cand ii trimiteti sa taie lemne in Austria mamii lor??? Ca la noi au cam defrisat tot!!!!!

18 august 2017 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.