Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca recent a fost facuta o oferta pentru relocarea in Romania a 1.942 de refugiati aflati in Grecia si Italia, scrie Agerpres.

"Recent, am facut o oferta pentru 1.942 de refugiati din Grecia si din Italia pe care ii putem reloca in Romania. Mai avem deja pe teritoriul nostru cam 700 de asemenea refugiati", a spus Melescanu intr-un interviu acordat Realitatea TV, difuzat vineri.

Integral pe HotnewsComentarii

referendaru` anti Pupator in curu` UE a fost si este acest ilustru....fost .diplomat ! Da`....chiar asa...??? Domn` Tudose, da-l dom`le afara pe...idiot !

19 august 2017 11:13

Maria Inconstienta totala la acest Melescanu, cred ca ar trebui sa iasa la pensie, ca nu mai judeca. Dupa toate atacurile teroriste comise de musulmani in toata Europa, el ''face oferta'' sa-i aduca in Romania! Poate fi numit tradator de tara si pion al intereselor straine?Ce spuneti dragi romani?

18 august 2017 21:24

Mihnea Las-o mai moale cu oferte din astea LA ORDIN mosule! Imi erai simpatic..... Cine are nevoie de refugiati sa-i ia sanatos! La noi, nu e cazul! Incurajati nasterile de prunci, sa nu devenim bashtina liftelor straine! Pe refugiati sa-i ia vecinii lor de granita, co-religionari!

18 august 2017 20:30

Oltean Asa DA. Un "Bine ati venit" teroristilor din ISIS ! O sa avem si noi atentate ca la Paris, Nisa, Barcelona, Londra etc. NUMAI ASTA NE-A LIPSIT ! Multumim tradatorilor de neam, tara si religie ! P.S. Si Ceausescu a fost impuscat. Daca asa clasa conducatoare avem, vor urma si ei !

18 august 2017 19:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.