Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Handbalista echipei CSM București, Cristina Neagu, a declarat, joi seara, după rezultatul de egalitate, 25-25, din amicalul cu Rostov pe Don, că formației sale îi lipsește omogenitatea, precizând că este nevoie de răbdare deoarece lucrurile nu se pot face peste noapte.

"E clar că avem nevoie de mai mult timp pentru a pune la punct relațiile de joc. S-a văzut asta în foarte multe momente ale partidei de azi cu Rostov. Însă avem tot timpul din lume să le punem la punct. Sunt multe jucătoare noi la CSM, un antrenor nou care are o anumită concepție de joc și e normal ca lucrurile să nu meargă de la început. Dar e abia luna august, ne pregătim pentru ceva mult mai măreț decât acest meci. Azi am alergat tot timpul după adversar și am scos un rezultat de egalitate în ultimul minut și cred că e OK pentru perioada în care ne aflăm. Dar este nevoie de această răbdare pentru că lucrurile nu se pot face peste noapte indiferent de câte nume ai în echipă. Dacă nu reușești să faci acele jucătoare valoroase să joace ca o echipă atunci degeaba există 16 handbaliste foarte bune", a spus Neagu.

Integral pe Agerpres