Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Concursul de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi câştigat de fiul lui Tudorel Toader a fost organizat conform legii, candidatul îndeplinind atât "cerinţele generale, cât şi pe cele specifice", conform verificărilor făcute de Ministerul Educaţiei după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora regulamentul de concurs ar fi fost modificat astfel încât postul să poată fi câştigat de fiul ministrului Justiţiei.

"Urmare a informaţiilor apărute recent în spaţiul public cu privire la organizarea şi desfăşurarea unui concurs în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în semestrul al II-lea al anului universitar 2016-2017, în vederea ocupării pe perioadă determinată a postului de Asistent universitar, poziţia 71, disciplina Drept civil. Partea generală. Persoanele, Ministerul Educaţiei Naţionale a solicitat universităţii în cauză să transmită detalii şi documente în acest sens", anunţă ministerul, care nu menţionează numele fiului lui Tudorel Toader.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.