Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a declarat marţi că va transmite Parlamentului spre dezbatere, în această toamnă, proiectul de lege privind achiziţia corvetelor pentru dotarea Forţelor Navale Române, documentul aflându-se în prezent în circuitul de avizare, la ministerele de resort.

"Am avut mai multe discuţii cu preşedintele, l-am informat despre ce pregătim la Ministerul Apărării Naţionale. Vreau să vă precizez astăzi că proiectul de lege privind achiziţia corvetelor este pregătit, el a intrat deja pe circuitul de avizare la ministerele de resort şi urmează să-l prezentăm Parlamentului în această toamnă. Strâns legat de acest program este programul de modernizare a fregatelor şi a altor dotări care fac parte din tot ce înseamnă dotarea cu armament modern a flotilelor noastre", a declarat Ţuţuianu, la Constanţa, la finalul festivităţilor dedicate Zilei Marinei Române.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.