Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În condițiile în care agricultura este unul dintre puţinele sectoare ale economiei care pun România în fruntea topurilor europene, Ziarul Financiar informează că primii cinci traderi de cereale din țara noastră sunt străini.

Liderul absolut este ADM Trading, o corporaţie agricolă americană. Cu doar 77 de salariaţi, a vândut cereale de peste 3,3 mld.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Traderi? Băi Idiotule de la ziarul ăla de 2 bani găuriți, tu ce limba pulii calului scrii și vorbești? Trader e un cuvânt strict al limbii engleze, care în traducere înseamnă comerciant. Băi incultule ziarist de mahala, tu nu știi să traduci pe românește cuvântul trader? Sau dacă ai copiat articolul de pe un sit de internet unde era scris în limba engleză, nu știi să găsești și să folosești un program de traducere gratuit, pentru a te exprima în scris pe limba noastră românească? Te regulez în gură până înnebunești, idiotule!

16 august 2017 4:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.