Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, marţi, că România îşi asumă şi mai activ profilul de stat puternic şi de actor regional relevant. Şeful statului a declarat că "suntem un pilon de stabilitate şi furnizor de securitate în regiune".

"Ceremonia de astăzi se desfăşoară simbolic într-o zonă cu o importanţă strategică deosebită din punct de vedere militar, politic, economic, cultural şi social - Zona Mării Negre. Avem datoria de a transforma întregul potenţial al acestei regiuni în avantaje reale pentru România. În arealul Mării Negre ne confruntăm cu provocări de securitate din ce în ce mai complexe şi mai volatile, precum şi cu un grad sporit de impredictibilitate şi incertitudine. Tocmai de aceea, deciziile adoptate de NATO au menirea de a contribui la întărirea măsurilor de apărare colectivă şi de descurajare, inclusiv în regiunea Mării Negre, prin participarea statelor riverane. În actualul context, România îşi asumă şi mai activ profilul de stat puternic şi de actor regional relevant. Suntem un pilon de stabilitate şi furnizor de securitate în regiune. Depunem eforturi consistente pentru ca rolul Mării Negre şi importanţa sa strategică să fie recunoscute la nivelul NATO şi al Uniunii Europene", a spus Klaus Iohannis.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Socotitorul Mai Pulica bleg ce sugi toate" teoriile" facute de ocultele rozalii, te dai mare stiutor al "iepocii" comuniste si dupa citarile care le dai trebuie ( musai ) sa fii educat in acea perioada.EDUCAT BINE!!! Un tanar pana in 43 de ani n-are in bagajul lui de cunostinte multilaterale expresii precum :comunism = puterea sovietelor + energie electrica . Dar daca esti asa priceput tu care mai te dai si Euro_Poulos, ia comenteaza urmatoarea formula ( ca-ti plac formulele scrise in cuvinte):########################### PIB = consum + investiții + exporturi − importuri ###################################### Uite ce inseamna: Importam cu 2,3 miliarde de euro/trimestru mai mult decat exportam. Ultimii doi termeni insumati dau MINUS 2,3 miliarde euro in fiecare trimestru. Asa cum creste (???) economia cresc si importurile. Investitiile sunt ZERO. De unde este cresterea PIB de 5,7% ? Din consum!!!!! Presiunea pe consum, CAND TU NU AI CE SA OFERI inseamna PRETURI MARI ( fie ca marfurile se aduc fie ca sunt locale, dar insuficiente) . Deci INFLATIE!!!!!!

16 august 2017 19:55

Gheorghe Craioveanu.. numai in capul tau ala dobitoc si al penalilor imputiti din Psd,,mai imputiut cel de la ora 13.10,,este Iohannis vanzator de copii si escrocul imobiliar ,,asa ti-a transat imputiti de penali Psd sa scrii pe aici fututi morti ma-ti de imputit de tigan roman tot cu Psd-Alde..

16 august 2017 0:07

Erată Citește cognoscibilă la final.

15 august 2017 21:06

@ 15 august 2017 20:42 Nenicule, nu fac parte din nici in program, sunt un liber cugetător, un om cu o gândire sănătoasă proprie, spre deosebire de tine care nu ești în stare să culegi esența reală a lucrurilor, tu preferi să fii servit mură-n gură cu surogate imaginare de la antenele Varanului sau de la alte trompete media care cântă invers sau contra naturii, dacă vrei. Amice, tu faci o greșeală majoră, anume ești prea credul și pui botul la prea multele zvonuri răsuflate ireale montate ori în media televizată partinică ticăloșiei, ori la alte zvonuri similare răspăndite pe internet ca teorii incredibile, care de incredibile ce sunt, de fapt în realitate nu sunt decât niște minciuni gogonate formidabile fabricate de către niște idioți care aleargă după o glorie imaginară și fragil de efemeră. Apropo, Ghiolbanis așa cum l-ai botezat, mi-a fost antipatic o leacă la momentul când a ajuns candidat la funcția pe care a obținut-o prin vot, dar ulterior cu toate acele mici defecte ale lui legate de faptul că e cam taciturn, adică mai tăcut în traducere, a ajuns să fie un președinte demn și cu o conduită corectă, chiar patriotică, dar conduită la care nu prea există reproșuri. Lasă dracului ocultismul și vrăjitorelile imaginare și încearcă să te trezești la realitatea concretă, faptică, palpabilă și congonsibilă. Succes!

15 august 2017 21:05

@19:17 Intelijentule, m-ai facut praf! Spune drept, din ce echipa de zgomote faci parte? Prost in niciun caz nu esti, dar programul din care faci parte este cel putin discutabil, daca nu dubios. As fi curios daca ai sarit din baie de dragul lui Ghiolbanis, traficant de copii si hotz de case, sau pentru vestejirea teoriilor anti-oculte.

15 august 2017 20:42

@ 5 august 2017 18:42 Bine băi Pulache! Teoria istorică a chibritului cu care te ambalezi, e numai o teorie, dar tu cum te pretinzi atoateștiutor, o pui în ramă de parcă tu i-ai numărat cele 20 de miliarde dolari lui Rockefeller ăla. Amice, interesele legate de profitul capitaliștilor or fi fost ele agresive, dar de acolo până la teoria bolșevismului așa cum o știi tu e cu totul altceva. Iar faptul că antagonismul dintre capitalism și comunism a fost real dintotdeauna, dărâmă teoriile tale despre tot ce afirmi tu acolo cu atâta convingere. Mi se rupe că președintele ăla american ar fi fost mason, iar de acolo până la afirmația ta că Stalin n-a mai vrut să fie subaltern e cale ca de la zero la plus infinit. Te las cu teoriile tale utopice fantasmagorice, la fel cu Euro-Pula aia pe care o tot pomenești într-un mod cretin, n-ai decât să scarpini în găoz toate Ocultele mondiale rozalii ireale de pe You Tube prezentate de niște rătăciți la minte, pentru ca ratații ăia să se laude cu minciunile lor manipulative. Apropo, tu i-ai botezat cu numele Kalergi planul ăla ireal al lui Goerge Soros? Dute și ridică-i în slăvile idioțeniei pe Băsescu, Iliescu și Ceaușescu, poate ai de gând să le faci statui de căcat. Să fii sănătos, cu reierul tău murdar, necălcat și cu miros neplăcut, băi Pulache, profet al politicii oculte!

15 august 2017 19:17

@16,40 Bai Putzache, nu te mai da antibolsevic si anticomunist pen”ca capitalismul si comunismul sunt ”ale lumii doua fete”, inventate si finantate de aceeasi papusari. Lenin a facut scamatoria de revolutie bolsevica cu banii Germaniei imperialiste, ai presedintelui mason american Woodrow Wilson si ai unui cartel de banci evreiseiesti de pe Wall Street. Armata Rosie a fost pusa pe picioare de Trotzki cu ajutorul a 20 de milioane de dolari (la valoarea de azi de 20 miliarde!!!) oferite de socrul acestuia, bancher evreu de pe Wall Street. Extractia si exportul petrolului ”sovietic” erau facute de Rockefeller prin a sa Standard Oil, acelasi magnat finantand si exploatand si industria de energie electrica. ”Comunismul = puterea sovietelor + energia electrica”, n-asa? Parca asa se spunea. Zecile de mii de tancuri de care s-a izbit Hitler au fost construite tot cu ajutorul ”unchiului Sam”. Cu Stalin s-a stricat „rodnica colaborare” abia cand acesta, dupa al doilea RM, desi evreu si el, n-a mai raspuns la comenzi. Abia atunci a inceput si anticomunismul in Hamerica! Asa ca, Putzulache, inainte de a injura si insulta, invata putina istorie. Cu creierul spalat, calcat si parfumat, de politica nu poate fi vorba.

15 august 2017 18:42

@ 15 august 2017 13:10 Ești un căcat fără moț, dar ești un căcat mare. Deci după tine, era mai bine când eram colonie a URSS? Tu ce faci aici? Răspândăcești apologia defunctei URSS? Dute băi nene la Moscova și acolo n-ai decât să-i lingi unde vrei tu pe Putin, Stalin, Lenin, Beria, Trotsky și ăilalți idoli de tomberon ai comunismului științific multilateral dezvoltat.

15 august 2017 16:40

Lute Joianis vezi ca ai inceput sa o iei pe urma altor lideri regionali Constantinescu , Basescu !!!

15 august 2017 15:09

Suntem un rahat cu motz ... ... si colonie la vreo 7, daca nu 10, stapani. Ghiolbanis, escrocul imobiliar si sluga stie el cui, sa vorbeasca ratelor de pe balta, nu romanilor, despre visele sale mincinoase si, crede el, maniPULAtorii!

15 august 2017 13:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.