Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă tot le-a rezolvat pe toate la guvernare, liderul PSD Liviu Dragnea a început să vorbească și despre chestiuni din viața sa. Două chestiuni cruciale a anunțat Liviu Dragnea. Stați, să nu credeți că a renunțat la imbecilitatea condicii introduse de Olguța sau la inepția SplitTVA introdusă de profesorul de sport Ilan Laufer. Nu! Liderul PSD a mărturisit că în timpul liber joacă Angry Birds și este chiar un jucător foarte bun și că își va rade mustața când PSD va câștiga alegerile prezidențiale, anunță COTIDIANUL.

În cadrul unui interviu pentru ANTENA3, Liviu Dragnea a dat detalii despre viața sa personală, inclusiv despre obiceiurile de acasă dar și despre planurile politice. „Din când în când seara, câte o jumătate de oră, poate o oră maxim, joc Angry Birds, Angry Birds Friends”, spune Dragnea despre obiceiurile sale de seară. „E un obicei de foarte multă răbdare și de geometrie, eu am fost foarte bun la geometrie,” adaugă Dragnea. „Este o competiție mondială permanentă, am fost chiar pe primul loc, aș fi de mai multe ori pe primul loc dacă aș avea timp,” încheie acesta referitor la performanțele sale în joc.

EVENIMENTUL ZILEI remarcă faptul că întrebat dacă alege Grecia sau Brazilia, Dragnea spune: „Cred că Delta Dunării, eu colind de mic. Cunosc munții Bucegi foarte bine, ca pe buzunarul meu. Iohannis nu știu dacă îi cunoaște atât de bine, nu știu dacă a trecut prin ce am trecut eu. Eu nu merg niciodată cu SPPul pe munte, dar este bine că el merge.” Dintre Victor Ponta sau Sorin Grindeanu, Dragnea a spus zâmbind „Am ales deja, Mihai Tudose.” Dintre Klaus Iohannis sau Traian Băsescu, acesta a refuzat un răspuns, râzând. Dintre Ruși sau Americani, acesta a răspuns clar, „Românii”.

După care sec, Liviu Dragnea a recunoscut că iubește: ”Iubesc o fată care e blondă” a spus Dragnea. Divorţat de prima soţie, Bombonica, Liviu Dragnea îşi ţine iubita departe de ochii presei. A fost totuşi şi o excepţie, amintește ADEVĂRUL. Cu trei zile înainte de Crăciun, social-democraţii au organizat o petrecere, cu vin fiert, şorici, colindători şi muzică românească, în curtea sediului PSD din Kiseleff. Cu această ocazie, liderul PSD s-a afişat, pentru prima dată, cu partenera sa de viaţă, Irina, în vârstă de doar 24 de ani.

Cu 30 de ani mai tânără ca iubitul ei, Liviu Dragnea, Irina-Alexandra Tănase scria pe contul său de Facebook în decembrie 2016 după ce președintele Iohannis a refuzat să o numească pe Shhaideh premier: „se cutremură România de prostia neamțului”. Angajată de Dragnea pe bani publici, Irina-Alexandra Tănase e foarte deșteaptă nu ca prostul de neamț care nu a numit-o pe nevasta ăluia (mulțumim, neamțule!). CURENTUL constată că fata promite, având în vedere că Elena Udrea și Elena Ceaușescu au așteptat ani de zile să deschidă gura în public împotriva cuiva. Irina a fost asistenta lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării și apoi consilieră la Vasile Dîncu.