Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

România este una din ţările cu cei mai mulţi tineri care stau degeaba. Unul din patru tineri din ţară nu este încadrat în vreo formă de învăţământ şi nici nu lucrează, potrivit datelor institutului european de statistică Eurostat.

Tinerii români nu sunt cei mai harnici harnici. Aproape unul din patru (23,6%) făcea anul trecut parte din categoria tinerilor NEET, adică neangajaţi şi neîncadraţi în educaţie sau formare.

Integral pe AdevărulComentarii

ariciul Si i-as sfatui sa nu mai munceasca in veci, in tara decat ,pe salarii europene,fiindca s-au inmultit frecatorii de menta si patronii precum ciupercile dupa ploaie,care-si bat joc de oricare om care om vrea sa munceasca,metodele fiind arhicunoscute fiindca toate controalele sunt anuntate si coruptia e mare tata,nici nu se mai face controlul practic doar se anunta si se transfera banii adica jumatate din cat e amenda ,in contul prietenei fiicei inspectorului respectiv.

14 august 2017 8:47

Mihai "Tinerii români nu sunt cei mai harnici " idiotenie , nu au oportunitati ,de asta freaca menta.

14 august 2017 7:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.