Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Scandalul ,,OUĂ CONTAMINATE” se extinde de la zi la zi.Potrivit ultimelor date ale autorității europene de protectie alimentară au fost depistate ouă contaminate cu fipronil în 15 ȚĂRI EUROPENE . El s-a extins și în Asia.

Tările unde au fost închise ferme de producție, retrase produse avicole contaminate și distruse sunt Belgia, Olanda, Germania, Franța, Suedia, Marea Britanie, Austria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Polonia, ROMÂNIA, Slovacia, Slovenia, Danemarca și Hong-Kong .
În România, AUTORITATEA SANITAR VETERINARĂ A CONFISCAT O TONĂ DE GALBENUS DE OU cu destinație alimentară. Produsul era importat din Germania. Autoritatea anunță că se fac controale în fermele de producție pentru a verifica dacă au fost făcute tratamente interzise cu fipronil pentru deparazitarea păsărilor și a locurilor de producție.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Calin Gheorghe Paulus, imi placi periculos de mult. Esti liber? As vrea sa te cunosc mai bine, sa te las sa ma mangai, sa mi-o sugi. Apoi te pot penetra anal cu multa dragoste, chiar sodomiza anal si peste tot unde doresti. Vreau sa te fut in cur. Vino repede la hotel RIN.

12 august 2017 18:16

Corina Creața - MĂ FUTT ÎN EL DE ”SCANDAL” - CONSUMAȚI CU ÎNCREDERE euro-OUĂ, că țăranii NU RESPECTĂ ”normele” mUiE de ”bacterii” / cm3 !!! Cu respect, CC a CE A UE

12 august 2017 1:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.