Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Direcția Națională Anticorupție informează vineri că în luna iunie au fost condamnați definitiv 85 de inculpați în dosare instrumentate de procurorii anticorupție, printre care un deputat, un președinte de consiliu județean și un președinte ANAF.

"În cursul lunii iunie 2017, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A. au rămas definitive 37 hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 85 inculpați între care: un deputat, un secretar de stat în Ministerul Justiției, un președinte de consiliu județean, 3 judecători, un grefier, 2 avocați, un președinte ANAF, 2 manageri de spital, un director instituție media, un director APIA, un inspector șef jandarmi la nivel județean, un director ADS județ, o instituție media și 2 oameni de afaceri", se precizează într-un comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES.

Integral pe AgerpresComentarii

Pute Bravo ,nu se poate sa nu remarci calitatile acestor oameni care au fost promovati pentru ele.Au fost condamnati dar s-a recuperat ceva sau se astepta sa iasa la pensia nesimtita ,bine meritata !!Succesuri !!

12 august 2017 7:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.