Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Doi parlamentari USR vor depune vineri plângere la DNA pe numele lui Liviu Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor este acuzat de abuz în serviciu, fals şi uz de fals pentru convocarea ilegală a sesiunii parlamentare extraordinare.

Parlamentarii au ajuns deja la sediul DNA pentru a se întâlni cu un procuror, iar procedura de a întocmi plângerea penală va dura circa 20 de minute. Aceștia sunt supărați că în Monitorul Oficial, în actul de convocare a Sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților, apare numele lui Liviu Dragnea și semnătura lui, în condițiile în care ar fi trebuit să apară cele ale lui Florin Iordache, către care își delegase atribuțiile și abia după ce ar fi avut ședință Biroul Permanent al Camerei Deputaților.


Comentarii

v Nu sant PSD'ist, dar trebuie sa obzerv un fapt evident, anume innscennarile evidente tot mai dese ampotriva d'nului Dragnea: e clar ca semnatura din Monitorul Oficial e de fapt a lui Cioros, pus de Ghiolbanis sa al sabooteze. Ca toate problemele penale sau de guvernare ale PSD'ului: anscenari ghiolbanisto-ciorososte, copiate dupa modelul javrei ordinare.

11 august 2017 14:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.