Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Guvernul Ungariei, condus de Viktor Orban, e in centrul unui nou scandal intern, dupa ce Ministerul de Interne a initiat o modificare legislativa care ar da Executivului acces rapid la informatii amanuntite despre cetatenii maghiari, dar si despre turisti.

Publicatiile Hungarian Spectrum si Budapest Beacon scriu ca initiativa ar duce la crearea unei baze unice de date video si audio colectate de toate institutiile si companiile private sau de stat care proceseaza datele cetatenilor si ale turistilor. Baza de date ar putea fi apoi accesata de Guvern.

Turistii straini ar fi si ei tinta unui tratament special: hotelurile vor fi obligate sa faca copii dupa documentele acestora, statul maghiar urmand sa ceara urmatoarele informatii: data sosirii si a plecarii, sex, locul nasterii, data nasterii, cetatenia, numele de fata al mamei turistului.

Integral pe HotnewsComentarii

Calin Gheorghe Paulus, imi placi periculos de mult. Esti liber? As vrea sa te cunosc mai bine, sa te las sa ma mangai, sa mi-o sugi. Vino repede la hotel RIN.

12 august 2017 7:11

S-a transformat, oare, Hot-Poolla-News într-un MEDIA-DEȘEU TOXIC, cu impact negativ asupra stării de sănătate a cititorilor, sau poate fi încă considerată un simplu bazin de colectare de MEDIA-fekale și MEDIA-bășini?

11 august 2017 13:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.