Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O staţie de metrou din centrul Londrei, Oxford Circus, a fost evacuată, după ce un incendiu a izbugnit la un vagon al trenului.

Potrivit News.ro, circulaţia pe linia Bakerloo a fost suspendată după ce un nor de fum gros a fost văzut ieşind dintr-un vagon. Oameni care se aflau în apropiere au declarat că miroasea a plastic ars.

Fotografii publicate pe reţelele de socializare arată pasageri acoperindu-și feţele de fum. “Oxford Circus evacuată, fum şi miros de plastic ars, din cauza unei ‘situaţii de urgenţă anunţate’”, a scris o femeie aflată în staţie, Kate Silver, pe Twitter.

Echipaje de pompieri şi ale Poliţiei Transporturilor de află la faţa locului. “Staţia este închisă în prezent din cauza unei alarme de incendiu, nu este nimeni în staţie, toate liniile care trec prin staţie nu se opresc acolo”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Transporturilor.

“Echipaje au fost trimise la staţia de metrou #OxfordCircus şi anchetează în prezent informaţiile privind fum”, au anunţat pompierii.

Autorităţile au demarat o anchetă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.