Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Uniunea Europeană a convocat o întrunire de urgenţă a miniştrilor şi oficialilor din domeniul sănătăţii şi siguranţei alimentare pentru a discuta chestiunea scandalului ouălor contaminate, a anunţat Vytenis Andriukaitis, comisarul european pentru Sănătate, potrivit site-ului postului France 24.

Comisarul a mai cerut Olandei, Belgiei şi Germaniei să înceteze cu acuzaţiile reciproce despre cine este responsabil pentru această situaţie.

"Sarcina comună şi prioritatea noastră este să gestionăm situaţia, să colectăm informaţii, ne concentrăm pe analiză şi pe lecţiile care trebuie învăţate pentru a ne îmbunătăţi sistemul şi pentru a preveni activitatea infracţională", a declarat Vytenis Andriukaitis.

Până acum, mai multe ţări europene, inclusiv România, au fost afectate de contaminarea ouălelor cu fipronil, un insecticid a cărui utilizare este interzisă în producţia de alimente.

Integral pe MediafaxComentarii

Mihai Drăghici-Pulifrici: reamintesc cititorilor mei că și în cazul morților de Ecoli EURO-pușlamalele germane au debutat tot prin lansarea de fumigene cu castraveții din ... Spania și cu merele din ... Polonia, deși era evident că bacteria provenea din bazinele de colectare a BIO-CĂCATULUI de ECO-porci, destinat producției de energie ”alternativă” (și ca atare ”salvării” planetelor ”noastre” de Încălzirea Schimbărilor Clismatice ale Gloabelor, n.m.)... Cu respect, MD-P & ”The Mediafuckers”

11 august 2017 12:57

Corina Creața - ȘI EU, ȘI EU ”gestionez”!!! Și m-a sunat labă ăla de ”komissar” Jüncker (beat-muci, n.m.) s-o chem și pe co-putoarea aia de Mogherini și s-o pun să mai ”gestioneze” și ea, când mă plictisesc eu... Cu respect, CC a CE a mUiE

11 august 2017 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.