Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un fost consilier guvernamental care și-a exprimat intenția de a pune bazele unei noi formațiuni politice pentru a bloca ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a declarat vineri că doi importanți membri ai guvernului condus de Theresa May sunt de acord cu planurile sale, relatează Reuters.

James Chapman, fostul șef de cabinet al ministrului britanic pentru Brexit David Davis și care anterior a făcut parte din echipa ministrului de finanțe George Osborne, a afirmat că planurile Theresei May privind Brexitul vor scufunda economia britanică.

După ce și-a făcut cunoscută intenția de a crea o nouă mișcare politică pentru a menține Marea Britanie în Uniunea Europeană, Chapman a afirmat că politicieni de rang înalt din Partidul Conservator și cel Laburist l-au contactat.

Integral pe AgerpresComentarii

UP DATE: ”Bineînțeles că mizez și pe ”fondurile” de EURO-șpaga (”structurală”, n.m.) și umblu cu pâlnia în cioc, în scopul creșterii capacității de ”absorpție” a lor!” a mai declarat EURO-panarama (de EURO-kăkat-TTIP, n.red.) J.C. în încheiera manevrei sale de diversiune ... Cu respect

11 august 2017 12:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.