Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Directorul și administratorul fermei de porci Salcia, deținută până la începutul acestui an de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, a fost reţinut ieri de Parchetul General într-un dosar de evaziune fiscală. Ilie Dragne, în prezent acționarul unic al societății care deține ferma cu pricina, este acuzat în legătură cu o factură fiscală în valoare de 200.000 de lei și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de mâine.

Peste 80 de locații din București, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Sibiu, Mureș, Vrancea și Teleorman au fost percheziționate, ieri, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul total vehiculat de procurori s-ar ridica la 39.873.771 de lei. Sunt vizate 12 societăți comerciale, printre care și ferma de porci Salcia din județul Teleorman. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2010 - 2016.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.