Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi seară că, în opinia sa, PSD pregăteşte o suprataxare a băncilor.

"Partidul de guvernământ are anumite obiective imagistice dar are şi anumite obiective de natură fiscală. Pregătesc suprataxarea băncilor, acesta este obiectivul de natură fiscală. Obiectivul imagistic este atacul împotriva băncilor, dar este un atac laş pentru că, dacă vrei să spui, spui banca cutare nu a plătit impozit (...) trebuie să spui cu nume şi prenume", a spus Orban, la un post de televiziune.

El a adăugat că şi în cazul în care anumite bănci nu ar fi plătit impozit în conformitate cu legea, principala vinovăţie o poartă cei de la ANAF.

Integral pe CapitalComentarii

Gabriel Barbu - să-mi bag EURO-poolla, eu și cu de-alde mine aici, la ”redacție”, doar despre asta vorbim și sperăm să ”absorbim” și nițcaiva ”fonduri” (free-tax, n.m.) dacă reușim să vă ”sensibilizăm” (co-calarizăm, n.m.) la cauza asta! Cu respect, GB

11 august 2017 12:37

Bravo Lodovica! Esti o liberala adevarata! Ma mir ca nu ti-au crescut si tzatzele! Carevasazica, daca bancile ”plateesc” zero impozit si sunt obligate sa plateasca, macar de imagine, un leu, se cheama ca sunt suprataxate/impozitate! Saracutele de ele! Bine ca liberal-nationalii le canta in struna de mandolina. Cam scartaie struna asta, iar pe urma bibicii liberali se mira ca prostii ca scorul lor electoral se strange precum ”pielea de chagrin”. Daca vrei sa stii ce-i cu ”pielea” asta, Lodovico, lasa-te de mandolina si studiaza literatura clasica franceza!

11 august 2017 11:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.