Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Conducerea SRI este somată să dea explicaţii despre mandatele de interceptare primite de la DNA. Recent au apărut dezvăluiri incendiare despre cum funcţiona binomul. Interceptările pentru care DNA primea mandat erau comunicate imediat către SRI, de Laura Codruţa Kovesi şi Marius Iacob.

Vicepresedintele comisiei SRI din Parlament a anunţat că cere oficial informări pe această temă de la Serviciul Român de Informaţii.

Dezvăluirile recent apărute în presă cu privire la documentele trimise de către DNA la SRI, pentru diferite interceptări, confirmă implicarea binecunoscului binom care s-a ocupat de o serie de anche în România. Mass-media a scris că interceptările pentru care DNA primea mandat erau comunicate imediat către SRI, de către procurorul-șef al DNA Laura Codruța Koveși și de către adjunctul său, procurorul Marius Iacob. Deși legea interzice ca SRI să facă acte de urmărire penală, totuși actele de urmărie penală ale DNA erau trimise SRI în cazul unor dosare importante care vizau anumiți oameni politici.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.