Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

DNA a făcut plângere penală către Parchetul General și a transmis sesizări către Ministerul de Interne și către IGPR, după ce omul de afaceri Avraham Morgenstern a dispărut, cu toate că se afla sub control judiciar din 2015. DNA susține în documentele remise că există indicii de infracțiuni și a cerut verificări suplimentare în acest dosar.

Omul de afaceri nu s-a prezentat la ultimele patru termene ale procesului și ar fi trebuit să fie supravegheat, în această perioadă, de polițiști de la o secție din București, susțin procurorii.

Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazăre, a fost arestat preventiv în lipsă şi este căutat din 31 mai, după ce nu s-a mai prezentat la proces, notează stiripesurse.ro.

Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL, a fost condamnat de Tribunalul București, pe data de 10 ianuarie, la 12 ani de închisoare și plata a 53 milioane lei către statul român, reprezentând prejudiciul într-un dosar de evaziune fiscală.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.