Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat joi că Iranul nu respectă 'spiritul' acordului nuclear semnat la Viena în anul 2015, reafirmându-și totodată convingerea că acel acord reprezintă un text 'oribil', relatează vineri AFP citată de Agerpres.

Acordul nuclear, încheiat între Teheran și marile puteri (SUA, Franța, Marea Britanie, Rusia, China și Germania), este considerat unul dintre principalele succese ale predecesorului său Barack Obama.

Textul prevede limitarea de către Iran a programului său nuclear în schimbul ridicării progresive a sancțiunilor internaționale impuse împotriva sa.

Integral pe România LiberăComentarii

Fidelio La faza cu nuclearele las-o moale nene! Aveti voi americanii impresia ca toata lumea trebuie sa vi se supuna..... Voi cui ati cerut voie sa dati bombe atomice la Hiroshima si Nagasaky???? Sunteti criminalii abominabili ai IAstoriei!!! Ati avut lagare pt cetatenii americani de origine japoneza.... Tot HOLOCAUST se cheama!!! DAr voi aveti voie, nu????? In lesa Israelului vi se pare ca sunteti infailibili?????

11 august 2017 11:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.