Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Directorul general al fermei de porci a fiului şefului PSD, Ilie Liviu Dragne, a fost reţinut de procurorii Parchetului General. În cursul dimineţii, acesta fusese dus la audieri, în urma percheziţiilor într-un dosar de evaziune fiscală. Totodată, alte opt persoane au fost reţinute în acest dosar.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii care instrumentează acest dosar sunt Bogdan Beligan şi Marian Drăgulescu, ambii veniţi la Parchetul General de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Potrivit surselor citate, cercetarea penală este făcută de poliţişti sub supravegherea fiind făcută de cei doi magistraţi. Până la momentul transmiterii ştirii, procurorii nu au făcut publică identitatea persoanelor deţinute.

Avocata lui Ilie Liviu Dragne, Maria Vasii, a precizat că acesta a dat „declaraţii în detaliu” în faţa procurorilor, susţinând că clientul său nu a fost în societate în perioada în care s-ar fi comis fapta de evaziune acuzată de magistraţi. „Între 2013 până în prezent, poate a semnat mii de acte fiscale. Din moment ce între mii de acte s-a găsit doar această factură de 200.000 de lei, cred că este de invidiat”, a mai spus avocata.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.