Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jurnalistul Dan Andronic a scris pe contul său de socializare că informațiile apărute zilele acestea în presă confirmă spusele sale, prin care afirma că finalul lunii august este momentul „decapării” lui Liviu Dragnea.

Andronic a făcut aceste afirmații în contextul în care Ilie Dragne, administratorul firmei Ferma Salcia SA, care a fost deținută de fiul liderului PSD Liviu Dragnea, a fost reținut de procurori. De asemenea, o altă informație care completează tabloul imaginat de Dan Andronic este cea potrivit căreia, fiul lui Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, nu mai era asociat la firma respectivă, în momentul perchezițiilor, pentru că și-a vândut pachetul de acțiuni către actualul director, Ilie Liviu Dragne, cel care a și fost reținut de către procurori.

„Când am spus că finalul lunii August este punctul ZERO al decapării lui Dragnea, unii au strâmbat din nas. Sper că ceea ce văd confirmă informațiile mele.

Acum vă spun că este o competiție contra-cronometru pentru ca lucrurile să se termine înainte de finalizarea controlului Inspecției Judiciare la DNA. Au zis că termină pe 11 August, au amânat pentru 25 ale aceleiași luni, s-au intensificat presiunile pentru pârlirea lui Dragnea. Părerea mea...”, scrie Dan Andronic pe Facebook.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.