Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

UPDATE 23.50: Nouă persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, în dosar. Ele urmează să fie prezentate vineri instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează News.ro.

21.27: „Nu am văzut nicio mențiune despre dl. Valentin Dragnea. Dumnealui nu a primit nicio notificare oficială până în prezent. Dacă o va primi, se va prezenta. Dl. Valentin nu a avut niciodată altă calitate decât de asociat”, a spus avocata Maria Vasii, la B1 TV.

Întrebată de ce a decis Valentin Dragnea să iasă din firmă, dacă răspunderea era la Ilie Dragne, ea a răspuns că „nu poate răspunde, pentru că este vorba despre decizii persoanale. Vă asigur că investigația nu privește alte aspecte, decât factura. Este acuzația de a fi folosit bunurile societății în scopuri personale și că ar fi angajat-o pe soția sa”, a mai spus Maria Vasii.

Totodată, avocata a precizat că a intrat în posesia ordinului de control judiciar.

16.28: Administratorul firmei Salcia, Ilie Liviu Dragne, a fost reținut pentru 24 de ore, a declarat avocata sa.

„Acuzaţia vorbeşte despre o pretinsă evaziune fiscală cu un prejudiciu ce nu depăşeşte 200.000 de euro, deci nu sunt fapte deosebit de grave. Pentru un agent economic această sumă nu reprezintă cred un prejudiciu atât de mare. Avem încredere în procuror şi credem că a fost un gest de prudenţă din partea acestuia în condiţiile în care mai sunt persoane de audiat. Avem încredere că măsura preventivă nu se va prelungi sau că, dacă va fi o măsură preventivă, aceasta nu va fi cu privare de libertate", a declarat avocata lui, Maria Vasii.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.