Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ilie Dragne, administratorul fermei Salcia din județul Teleorman, a fost reținut joi de procurori PÎCCJ, pentru 30 de zile, în dosarul în care se investighează infracțiuni de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 39 de milioane de lei. Dragne ar fi introdus în anul 2013, în contabilitatea societății o factură fictivă de aproximativ 200.000 de Euro pentru a diminua obligațiile de plată către stat. Avocata familiei Dragnea susține că fiul lui Liviu Dragnea a cedat în ianuarie 2017 toate acțiunile pe care le avea la această societate comercială însă la Registrul Comerțului figurează acționar fiul lui Dragnea cu 90% și Ilie Dragne cu 10%.

Ilie Dragne a fost audiat joi la Secția 1 de Poliție, după perchezițiile care au avut loc joi dimineața la ferma de porci Salcia din județul Teleorman și a fost reținut. Surse judiciare susțin că fiul lui Dragnea va fi audiat de procurori.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.