Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mai multe ferme, printre care si aceea detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Stefan Dragnea, au fost perchezitionate ieri de procurori. Actiune care s-a soldat cu retinerea lui Dragne. Asaltul a vizat douasprezece firme specializate in constructii, prelucrarea deseurilor si cresterea porcinelor, toate acuzate fiind de ”evaziune fiscala si folosirea cu rea credinta a bunurilor sau a creditului societatii”.

Printre societatile in cauza s-a numarat si ferma de porci pe care o detine fiul liderului PSD Liviu Dragnea in comuna Salcia, judetul Teleorman, perchezitiile efectuate acolo soldandu-se cu ducerea administratorului firmei, Ilie Dragne, la audieri. Ulterior, acesta a fost retinut, decizie considerata a fi ”cu cantec” de sursele avizate. Mai exact, sursele in cauza sustin ca retinerea lui Ilie Dragne, bazata se pare pe angajarea ”ilegala” a sotiei lui Liviu Dragnea, are in realitate un substrat mult mai adanc, unul legat de iminenta suspendare din functia de sefa a DNA a Laurei Codruta Kovesi. Si mai exact, se vorbeste despre o incercare a acesteia de a deforma suspendarea ei din functie (un demers legal si constitutional) cu ajutorul aruncarii vinei asupra liderului PSD.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.