Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că singurele afaceri prospere din Teleorman sunt ale „clientelei politice” a șefului PSD, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

„Singurele afaceri care au înflorit în județul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea și afacerile personale sau de familie care au fost demarate de Dragnea. Aceasta este realitatea județului Teleorman. O mulțime de investiții au fost alungate din județul Teleorman, o mulțime de investitori care au vrut să investească în județul Teleorman fie au fost ușuiți, alungați, fie, chiar dacă s-au încăpățânat să investească, s-au izbit de o rezistență din partea administrației conduse de Dragnea care pe mulți i-a făcut să părăsească județul sau să își închidă afacerile. Este clar că foarte multe dintre afacerile care există acolo sunt legate de Dragnea, chiar dacă aparent Dragnea și membrii familiei Dragnea s-au retras din afaceri", a susținut Ludovic Orban, într-o emisiune la B1 TV, rugat să comenteze legat de reținerea administratorului fermei Salcia din județul Teleorman, Ilie Dragne.

Integral pe România LiberăComentarii

Gabriela Firea, a decis ca a venit vremea transformarii Bucurestiului intr-o capitala cu adevarat bananiera: se vor planta 10 000 de bananieri care vor fi decorati cu 30 de tone de ghirlande si maimuțici din plastic pentru a impodobi centrul vechi al capitalei. Totul pentru un mizilic de 120 milioane de euro. Bineinteles ca s-a gasit si firma care o sa se ocupe de aceasta actiune. Este din Voluntari si are un actionariat cu actiuni la purtator.

13 august 2017 14:19

Oltean Din pacate pentru Romania, singurul partid real de opozitie continua politica antipopulara a perioadelor cand a fost condus de doamne. Adaica, sageti in stanga si dreapta, in susu si in jos, dar OFERTE reale, care sa si atraga votul popular, NIMIC. Asa nu se castiga alegeri, nici macar voturi in plus !. Ca PSD-ALDE a promis cate in luna si in stele, si acum suna retragerea, este o realitate. Dar ca PNL nu propune NIMIC, este, din pacate, si acesta o realitate. Propaganda distructiva "nu tine" !

11 august 2017 9:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.