Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare (SNLP), Ștefan Teoroc, a declarat, joi, că i-a solicitat premierului ca suma care ar urma să fie tăiată la rectificarea bugetară din alocările pentru penitenciare, respectiv 57 de milioane de lei, să rămână în bugetul dedicat sistemului pentru încadrări și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

"La rectificarea bugetară vom pierde bani și vom pierde bani mulți, pentru că știm care este problema din punct de vedere bugetar a țării. Ministerul Finanțelor Publice încearcă să recupereze bani de peste tot. În ce ne privește, avem 57 de milioane (de lei — n.r.) care trebuie tăiați din buget. Am cerut premierului să-i lase acolo unde sunt, să încercăm să facem încadrări, să îmbunătățim condițiile de muncă", a susținut Ștefan Teoroc, joi, la finalul întrevederii cu premierul Mihai Tudose la sediul Guvernului, la care au participat și alți sindicaliști.

Liderul SNLP a precizat că bugetul alocat sistemului penitenciar este "substanțial mai mic decât anul trecut".

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.