Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

OMV Petrom, compania de ţiţei şi gaze, a iniţiat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte, după ce la 1 august a transferat 19 zăcăminte „marginale”, a anunţat directoarea generală Mariana Gheorghe, odată cu transmiterea rezultatelor financiare către Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

„La 1 august a avut loc transferul a 19 zăcăminte marginale. În acord cu strategia noastră de valoare mai presus de volum, am iniţiat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte”, se arată în datele trimise către BVB.

Contractul de vânzare a parcului eolian Dorobanţu a fost semnat în luna iulie, ca parte a strategiei de concentrare pe activităţile de bază. Centrala electrică Brazi şi-a reluat operaţiunile la jumătate din capacitate în data de 5 iulie.

Integral pe MediafaxComentarii

iulian Hopa! OMV-ul vrea sa plece cumva/ Stiu ca ar lua si zacamintele daca ar putea. Poate pe luna, dar nici acolo nu e sigur.

10 august 2017 11:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.