Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a subliniat, joi, rolul important al finanțării Armatei, în cadrul unei întâlniri de lucru cu noii comandanți ai structurilor de conducere ale MApN.

"Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au avut, la sediul MApN, o întâlnire de lucru cu noii comandanți, detașați și împuterniciți săptămâna trecută pentru a asigura atribuțiile funcțiilor de comandă din cadrul marilor unități și structurilor centrale", informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN) transmis joi Agerpres.

Ministrul a prezentat stadiul planurilor de implementare a programelor în curs de desfășurare și etapele procesului de modernizare a înzestrării forțelor armate, cu accent pe termenele interne de planificare, și a evidențiat punctele de interes în ceea ce privește managementul resurselor umane, precizează sursa citată.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.