Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Judecătorii au analizat cazul Gala Bute și sunt de părere că Felix Tătaru, cunoscut om de publicitate, a fost nesincer în fața Înaltei Curți și că și-a însușit 50.000 de euro, fără acte, de la fostul ministru de Turism, Elena Udrea.

Motivarea judecătorilor din dosarul "Gala Bute" arată că publicitarul Felix Tătaru, martor în dosar, a încasat 50.000 de euro, la negru, din partea Elenei Udrea. Banii proveneau din mita de 10% pe care oamenii Elenei Udrea o recoltau de la firmele care primeau lucrări cu Ministerul Dezvoltării, susţine DNA.

Procurorii DNA au susținut că, în 2011, el a încasat 50.000 de euro cash, la negru, din partea Elenei Udrea.

Banii proveneau din mita de 10% pe care oamenii Elenei Udrea o recoltau de la firmele care primeau lucrări cu Ministerul Dezvoltării.

Tătaru a negat, dar în fața instanței de trei judecători, el a recunoscut că a lucrat pentru PD-L București în 2011, când a fost aleasă șefă Elena Udrea, și că a fost plătit pentru munca lui cu 150.000 de euro, dar totul legal, pe contract.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Basescu Elena de unde-i avea? A facut autoSTOPUL?

10 august 2017 11:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.