Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Echipa finanţată de Gigi Becali este pe cale să primească o veste pe cât de bună, pe atât de puţin anticipată. Peluza Nord, una dintre cele mai numeroase grupări de suporteri din România, este foarte aproape de revenirea pe stadion la meciurile FCSB, club faţă de care şi-a anunţat ”separarea” în urmă cu circa doi ani şi jumătate. La 907 zile după comunicatul oficial în care se anunţa că ”Peluza Nord Steaua nu va fi prezentă la meciurile nou numitei FCSB până când situaţia nu se va clarifica oficial”, liderii mai multor facţiuni din peluză au decis că este momentul să se implice din nou în susţinerea echipei care joacă în Liga 1.

Potrivit informaţiilor ProSport, mai mulţi lideri ai grupărilor din Nord au comunicat deja cu actuala galerie FCSB, Peluza Roş-Albastră, şi şi-au anunţat intenţia de a reveni pe stadion, iar aşteptările sunt ca galeria să fie prezentă în număr mare încă de la meciul cu Sporting Lisabona de pe Naţional Arena, în playoff-ul pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, partidă care se va disputa pe 23 august. În ciuda deciziei, pe stadion nu vor fi prezente toate grupările care alcătuiau Peluza Nord. În acest moment, facţiunile Combat şi Armata Vest au refuzat ideea, iar primii sunt de cealaltă parte a baricadei şi vor susţine proiectul CSA Steaua alături de Peluza SUD.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.