Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sindicatele din penitenciare au anunţat că se vor întâlni joi cu premierul Mihai Tudose, la solicitarea ministrului Justiţiei, ca să negocieze acordarea majorării salariale de până la 15 la sută pentru angajaţii din închisori.

eprezentanţii sindicatelor din penitenciare au fost invitaţi joi, la ora 11.00, la o întâlnire cu premierul Mihai Tudose. Discuţia are loc la solicitarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, ca urmare a declanşării protestelor angajaţilor din penitenciare.

"Principala tema de discuţie va fi eliminarea discriminării salariale a angajaţilor din penitenciare şi acordarea majorării de până la 15% pe care toţi colegii din sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională au primit-o deja", se arată într-un comunicat al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), remis Mediafax.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.