Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Plenul Camerei Deputaţilor a luat act marţi de demisia din funcţie a trei deputaţi PSD, Leonardo Bodea, Iulian Iacomi şi Constantin Truşcă.

"În timpul vacanţei parlamentare au depus la Biroul permanent al Camerei demisii din calitatea de deputat, ca urmare a incompatibilităţii intervenite în urma alegerii în funcţii de autorităţi administrative autonome Leonardo Badea, Iulian Iacomi, Constantin Truşcă. Plenul a luat act de încetarea acestor mandate, hotărârile de vacantare a locurilor de deputaţi urmează să fie întocmite de Comisia juridică", a spus în plenul Camerei Deputaţilor preşedintele de şedinţă Florin Iordache.

Leonardo Badea a fost desemnat de către Parlament preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, iar Iulian Iacomi a câştigat un mandat de primar al localităţii Lehliu Gară, la alegerile din această vară.


Comentarii

Primul obiectiv PSD a fost să pună mâna pe Justiție și cred că acesta a fost deja atins. Nici măcar nu mai este nevoie de încă o ordonanță 13. Curtea Constituțională și-a asumat misiunea de a masacra legislația anti-justiție. Agenția Națională de Integritate a murit. Ultimele decizii ale CSM sunt 100% favorabile PSD. Tot mai mulți judecători s-au întors la practicile de la începutul anilor 2000: iau decizii care îi încurajează pe hoți. Mai există câteva puncte de rezistență, precum procurorul-general Augustin Lazăr, dar acestea sunt izolate și tot mai ineficiente.R.L.

9 august 2017 18:35

Pute Dragnea ai ramas iar repetent ,sper sa te retragi sa te tina taticul acasa !!

9 august 2017 16:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.