Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a vorbit, intr-un interviu pentru News.ro, despre doua lucruri pe care crede ca trebuie sa le imbunateasca: utilizarea telefonului si notiunea de elev de serviciu. Liviu Pop este de parere ca telefonul mobil nu trebuie utilizat in timpul orelor nici de catre profesori si nici de catre elevi. Liviu Pop mai spune ca notiunea de elev de serviciu trebuie sa dispara, el argumentand ca exista suficienta resursa umana la nivelul unitatii de invatamant care sa asigure aceasta intrare - iesire in scoala.

"Vom face dezbateri pe Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant, sunt legi care s-au modificat si este clar ca acest regulament, pana in 31 august, va fi modificat, dupa consultari. Apoi, tot in modificarea legii sunt elemente legate de statutul elevilor, pe care le vom dezbate si cu elevii si cu partenerii sociali in asa fel incat sa avem o legislatie coerenta", a afirmat Liviu Pop.

Integral pe HotnewsComentarii

iulian Eu zic ca e de bun simt.

9 august 2017 9:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.