Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Șeful statului major al PSD și cel al statului major al Guvernului sunt, de fapt, niște bieți capo­rali semianalfabeți în cazul cărora funcția bate gradul în mod dureros de inexplicabil.

Mihai Tudose a câștigat un concurs al cărui premiu a fost funcția de premier. Nu a fost un concurs de cultură generală, de etalare a unor calități fizice sau intelectuale și nici măcar unul care să implice norocul. Nu. A fost un simplu concurs de împrejurări: noua Securitate nu avea pe unul mai bovin să-l pună în coasta lui Dragnea și, astfel, lui Tudose i s-a atârnat medalia de prim-ministru de gât. O tinichea la care a aspirat, după 11 decembrie 2016, și Dragnea. Inutil. Zadarnic. Ba chiar întristător de degeaba. Totuși, la el în baie, seara, când rămâne în bronzul de tip maiou brazilian și se admiră în oglindă, Livache de la Teleorman se consolează că, de fapt, el conduce România.

Până la urmă, ceva adevăr e acolo: ca șef al partidului care controlează Parlamentul și pe toți miniștrii (dar nu și pe premier), Dragnea este un soi de administrator informal al țării și sechelele managementului lui, impus prin programul populist de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile, ne vor chinui multă vreme.

Integral pe România LiberăComentarii

pedelistul ...liberal NICI O PENSIE SPECIALA !!! DOAR PENSII PE CONTRIBUTIVITATE !!! Statu` Roman este DEVALIZAT cu acte-n regula de cca 3 MILIARDE DE EURO IN FIECARE AN !!! Asta inseamna minim...300 km de autostrada !!!

13 august 2017 11:40

strateg evreu platit de PSD Cine esti tu bai fraiere sa pui la indoiala sfanta Biblie a PSD: programul de guvernare?

13 august 2017 10:36

PENSIE si pensie Pensii echitabile !!! FIULE, DĂ-MI NIȘTE BANI DIN PENSIA TA, ȚI-I ÎNAPOIEZ CÂND IES LA PENSIE! Tatăl are 62 de ani, e inginer și așteaptă anul 2020 să se pensioneze. Fiul are 42 de ani, e polițist și a ieșit la pensie de curând. Tatăl va avea 42 de ani de muncă și o pensie de 1.200 de lei. Fiul s-a oprit la 20 ani de muncă și are o pensie de 8.500 de lei. Tatăl a muncit de 2,1 ori mai mult. Fiul va avea o pensie de 7 ori mai mare. Deocamdată, tatăl merge la uzină. Când ajunge acasă, istovit, îl întâmpină fiul, odihnit: "Ce să-ți fac, bătrâne, dacă ți-a plăcut munca?!" de Grigore Cartianu

12 august 2017 15:56

Dr. Bacalbasa, parlamentar PSD Am erectie, necesit frectie. Gheorghe Craioveanu este?

12 august 2017 14:12

v, postac psd ah, cat imi place s-o iau, s-o frec!

12 august 2017 12:11

Episcopul homo de Husi- viitorul sef al PSD Mircea Nica, cat sex anal primesti pt postare? Te-a durut?

10 august 2017 2:51

Autistii astia din PSD+ALDE+UDMR merg mai departe cu aberatiile lor fara sa se sinchiseasca prea tare. Ei promit in stanga si in dreapta tot felul de beneficii materiale, dar atunci cand te uiti si analizezi mai atent, incepi sa-ti pui intrebarile pe care guvernantii nu si le pun: de unde bani nenica? Raspunsul vine tot de la guvernantii, care laudandu-se ca nu taie salarii si pensii, taie sute de taxe aberante pe care le plateau 5% din populatie (facand mare tam-tam) si introduc 2-3 taxe noi pe cale le va plati tot poporul. O.B. Canada.

9 august 2017 18:59

Socotitorul Tara lui Papura Voda! Si voi vreti ca tinerii destepti sa ramana in tara! Sa fie furati de Conducatorii politici, de Justitie, de serviciile de forta ale statului? Nu vedeti unde ati dus aceasta tara? La inceputul democartiei iliescine, cand se vedea cu ochiul liber ca cei enumerati mai sus sunt pusi pe hotie, am pus intrebarea; cand se vor opri hotiile? Un "personaj" bine intentionat si"insurubat" in sitemul tripartid amintit deja de doua ori, mi-a zis :"cand imbogatitii vor avea grija sa nu li se fure averile". Aproape ca l-am crezut. Numai ca de la o vreme am constatat ca hotii nu-si plaseaza averile in tara. Atunci mi-am dat seama ca averile lor nu produc nimic pentru tara din care s-au furat, ba mai mult ele nu vor fi in pericol de-a fi furate de altii niciodata, ca statul - partas la aceste hotii- n-are interesul sa le recupereze, nici macar in cazurile dovedite, asa ca sarabanda hotiilor va continua multa vreme de acum inainte. Iata stimati compatrihoti de ce Romania este o tara care nu s-a putut si nu se poate guverna "prin noi insine"!

9 august 2017 14:49

strateg evreu platit regeste de PSD L-am invatat pe Dragnea sa dea ulei la oameni la ultimele alegeri. Unii ziceau ca-i mita electorala, dar era lubrifiant pentru sodomizarea care a urmat. De atunci Dragnea tot fute-n cur prostii de romani.

8 august 2017 16:48

Levy Drakmann, alias Liviu Dragnea Voi castiga si urmatoarele alegeri, dati pariu? La cat de prosti sunt romanii!

8 august 2017 15:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.