Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Euro Teleorman. Este o organizație nonguvernamentală inventată de Liviu Dragnea în 2003, care trebuia să aducă fonduri europene în județ. Asociația, însă, mai mult cheltuie bani publici decât produce.

Liviu Dragnea a fost președintele Euro Teleorman până în anul 2013, atunci când a predat toate funcțiile pe care le deținea în județ lui Adrian Ionuț Gâdea, actualul secretar de stat din Ministerul Dezvoltării, pe atunci președinte al Consiliului Județean Teleorman, anchetat de DNA în afacerea „Belina“.

Finul lui Dragnea, Mihai Slăvescu Putineanu, a deținut funcția de director executiv al organizației Euro Teleorman din ianuarie 2007 până în mai 2017, atunci când presa a prezentat legăturile de afaceri pe care acesta le avea cu firma Tel Drum.

Integral pe România LiberăComentarii

Levy Drakmann, alias Liviu Dragnea Ieri in Teleorman, azi in toata tara!

8 august 2017 11:05

Firea, fost amanta a lui Tariceanu? Dracnea are pula mare si fute-n cur pe orisicare, fie el teleormanean, oltean, roman, etc.

7 august 2017 20:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.